• liste_banner1

Fem essensielle faktorer for planlegging av auditoriumsoppsett

Planlegging av sitteplasser for auditorier i scenekunstsentre, teatre, kirker og forelesningssaler på skolen innebærer nøye vurdering av ulike faktorer.Disse nøkkelaspektene, avgjørende for effektiv planlegging, bør ikke undervurderes:

I erkjennelse av kompleksiteten i denne oppgaven, er Spring Furniture Co.,Ltd, en av verdens ledendeauditorium setedesigner, produsent og installatør, bring med over 20 års ekspertise til prosjektet ditt.

Vi forstår fullt ut utfordringene involvert og er her for å veilede deg gjennom beslutningsprosessen med vår trinnvise veiledning for ombygging av auditorium.

Før du går i gang med prosjektet ditt, ta opp følgende grunnleggende spørsmål:

1. Begynn med konkrete fakta og tall, bestemme antallauditorium stolernødvendig.Vurder om alle stoler skal være i bruk samtidig og identifiser mengden som må angis som tilgjengelig for personer som bruker rullestol eller med begrenset mobilitet.

2. Tildel en bestemt mengde plass per auditoriumstol, med den nøyaktige målingen som varierer basert på din valgte sittemodell.En generell retningslinje er imidlertid å gi ti kvadratfot per sete, egnet for de fleste layouttilnærminger.

3. Gjør deg kjent med helse- og sikkerhetsbestemmelser som gjelder for ditt land.Svar på spørsmål som:

– Hvor brede må gangene være?
– Hvor mange brannutganger er nødvendig?
– Hvor skal brannutgangene ligge?

4. Bestem brannsikkerhetsreglene som gjelder for ditt lokale og sitteplasser.Sikre overholdelse av offentlige eller regionale lover, som dekker materialer, størrelse, dimensjoner og andre komponenter i auditoriumseter.

5. Vurder å bruke profesjonelle tjenester for områder der det er usikkerhet, inkludert:
- Anauditorium setedesigner, produsent og installatør
- En lokal autorisert arkitekt
– En teaterkonsulent

Tillat oss å hjelpe deg med å navigere i disse vurderingene og ta informerte beslutninger for en vellykket auditoriumsoppsett.


Innleggstid: 16-jan-2024